Hästarna i Westlake-familjen

 
Namn: Starbelle
Tilltalsnamn: Star
Ras: Jorvikiskt Varmblod
Kön: Sto
Level: 15
 
Starbelle ''Star'', är en mycket begåvad dressyrhäst med utmärkt stamtavla. Pigg och glad i alla lägen, snor gärna åt sig äpplen om det finns i sikte. Star är även min första häst som jag köpte för endast 300 Jorvik Shillings, ett mycket bra pris för en sådan läromästare. Född i Augusti 1999.

 
Namn: Nightwhisper
Tilltalsnamn: Wille
Ras: Engelskt Fullblod
Kön: Hingst
Level: 15
 
Nightwhisper ''Wille'' är en pigg och ultrasnabb häst som gör allt för sin ryttare. Går utmärkt i hoppning och har hoppat endå upp till 1,20. Ogillar äpplen men älskar bananer. En busig men väldigt snäll häst. Född i Maj 2005.

 
Namn: Frostghost
Tilltalsnamn: Frodo
Ras: Akhal Tekee
Kön: Valack
Level: 15
 
Frostghost ''Frodo'' är en dressyrhäst som jobbar utmärkt i alla tillfällen. Har tävlat upp till L:A men vi ska högre. Älskar morötter men ogillar hoppning. Född i Mars 2003.

 
Namn: Northfighter
Tilltalsnamn: Napoleon
Ras: Andalusier
Kön: Valack
Level: 15
 
Northfighter ''Napoleon'' är min 4:e häst och även den ståligaste och maffigaste hästen i stallet. Vacker mörkbrun färg med 2 vita kotor på bakbenen. Gillar dressyr och hoppning men ogillar terräng. Född i Juni 2007.

 
Namn: Smokefeather
Tilltalsnamn: Sauron
Ras: Appaloosa
Kön: Hingst
Level: 10
 
Smokefeather ''Sauron'' är en ung hopphäst med god kapacitet och har god marignal över hindren. Vi har ännu inte tävlat men nästa sommar lär ni se oss på tävlingsbanan. Älskar morötter, äpplen och kraftfoder. Född i Oktober 2010.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback